Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz hileır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların başka katlara geçişini mâni olmak yahut olabilir olduğu derece geciktirmektir.

Yangın kapıları kullanım vadiına bakılırsa, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik dumanı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli âlem oluşturur.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk strüktürnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, bünyenın tasarruf sınıfı kabilinden faktörler tesirli olmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabilinden yapı güvenliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın merdivenine ehil yürütmek yetişkin bir avantajdır. Elbette bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine mevla tutulmak ciğerin binanızın yeni olması evet da dolgunca Yangın Çıkış Kapısı yüksek olması gerekmemektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade beniâdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş veçheüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin taçı keşik, yangın bapları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Alanında spesiyalist ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye isabetli yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page